Background Image

DVOMESEČNI PROGRAM

Ako vaše dete želi da uči muziku na zabavan i jedinstven način, a do sada niste imali prilike za to, dvomesečni starter programi su savršena prilika da dete upozna i uplovi u čarobni svet muzike gde svaka nota postaje bajka!

Predstavljaju grupne programe i edukaciju na pojedinačno odabranom instrumentu, u trajanju od dva meseca. U ponudi imamo programe za klavir, bubnjeve, gitaru, violinu i pevanje koji na zabavan i jedinstven način, korak po korak, uvode decu u svet muzičkog izvođaštva. Dvomesečni grupni programi su savršena prilika za postizanje efektnih i dugoročnih rezultata. Uz pažljivo kreiran program deca lako i brzo usvajaju profesionalnu tehniku, razvijaju svoj talenat i muzikalnost.

NIVOI PROGRAMA:

STARTER

Prva lestvica ka MASTER edukaciji namenjena deci starijoj od 5 godina.

Program obuhvata edukaciju i muziciranje na nekom od željenih instrumenata iz ponude. Pa tako, moguće je odabrati program KLAVIRA, BUBNJEVA, GITARE, VIOLINE ili PEVANJA. Dizajniran je da uvede dete u osnove sviranja i pevanja uz raznovrsne edukativne igre, usvajanje, memorisanje i izvođenje kratkih kompozicija. Podrazumeva edukaciju za čitanje i sviranje nota, rad na tehnici sviranja, prepoznavanje razlike između ritmova, usvajanje različitih ritmičkih obrazaca, sticanje veština preciznih pokreta, osamostaljivanje ruku i nogu, pravilno držanje tela, nekoliko kompozicija i pesama, mogućnost studijskog snimanja i ulazak u bend sastav koji će zajedno da nastupa na koncertima koje Kamerton organizuje, kao i materijal za vežbanje kod kuće.

PRO

Druga lestvica ka MASTER edukaciji namenjena deci koja su uspešno završila STARTER program.

Program sadrži 6 dvomesečnih modula u trajanju od 12 meseci. Deca koja sa STARTER programa nastave edukaciju višeg nivoa ostaju na instrumentu za koja su bila opredeljena, dok na PRO programu imaju mogućnost upisa i mališani koji su već od ranije savladali osnove muziciranja na pojedinom instrumentu i žele da usavrše i dopune svoje znanje i veštine i priključe se bendu za koji se organizuju koncertni nastupi. Sa decom se svakako dodatno radi na učenju sviranja različitih stilova, na interpretaciji, vokalnoj tehnici, sviranju kroz dve ili više oktave, unapređenju same tehnike sviranja, tonalitetu i svemu drugom što naše muzičare približava MASTER edukaciji. Deca i na ovom nivou dobijaju radni materijal za vežbu kod kuće.

MASTER

Treća lestvica je MASTER edukacija namenjena deci koja su uspešno završiila PRO programe.

Ovaj fantastičan program sadrži 8 dvomesečnih modula u trajanju od 16 meseci. Podrazumeva dodatno usavršavanje tehnike muziciranja, razvoj lične interpretacije, snimanje albuma i repertoar od većeg broja kompozicija i pesama, komponovanje na zadatu harmonsku podlogu, pevanje u studiju, radni materijal za vežbu kod kuće i nastupanje sa bendom gde će imati prilike da pokažu i sami osete proizvod svog rada i zalaganja.