Background Image

o nama

Screenshot

O KAMERTONU

Kamerton studio za muzičke umetnosti je koncept multi-instrumentalnog obrazovanja. Osnovan je po uzoru na austrijsku muzičku akademiju gde se muzika uči putem boja i brojeva kroz poznavanje više vrsti instrumenata.

Kamerton pruža mogućnost deci da se bave muzikom bez ograničavanja na jedan instrument! Uz igranje muzičkih igara, sviranje na više instrumenata, pevanje, pokret i komponovanje, dolazimo do raznih muzičkih izazova koji su u elementarnoj vezi sa razvojem dečijeg mozga.

Deca koja pohađaju časove u Kamertonu ostvaruju jače veze sa svojim umom i duhom, razvijaju brojne veštine – kroz ritam - polako ulaze u razumevanje pojmova kao što su veličina, oblik, brojanje, prostorno razmišljanje i pravljenje poređenja. Kod starije dece lakše se usvajaju razlomci, skupovi, deljenje i druge matematičke operacije. 

POGLEDAJ PROGRAM
Screenshot

Šta učimo:

Pevanje

- Zabavne tehničke vežbe
- Muziku iz crtanih filmova
- Dečije pesme
- Pesme koje mi komponujemo za vas i nas 

Sviranje:

- klavir - bubnjevi - kahon
- violina - gitara - flauta
- saksofon - kazu - muzička zvona

Grupe:

- KINDER 1 : 2-3 GODINE
- KINDER 2 : 4-6 GODINA
- JUNIOR 1 : 7-9 GODINA
- JUNIOR 2 : 10-14 GODINA

Screenshot

OSNIVAČ - MARINA LAZIĆ

Osnivač Kamerton studija je Marina Lazić,
magistar Fakulteta za muzičke umetnosti, vrhunski instrumentalista, vokalni izvođač i profesor sa dugogodišnjim iskustvom u beogradskoj muzičkoj školi.

Ona je osmislila koncept obrazovanja po uzoru na austrijsku muzičku školu sa ciljem da deci pruži mogućnost sviranja na nekoliko instrumenata.

Na zabavan i kreativan način decu upoznaje sa muzikom, muzičkim igrama i različitim muzičkim instrumentima. Pošto i sama svira nekoliko instrumenata (klavir, violinu, trubu, harmoniku, kahon, zurle...) , shvatila je da nema bogatijeg muzičara od onog koji sa ljubavlju i puno posvećenosti stoji pred novim muzičkim izazovima i sve to želi da prenese na nesebičan način novim generacijama.

UPIŠI SE!