Background Image

DEČIJI BEND

PROGRAM ZA DEČIJE BENDOVE

Muziku je najbolje stvarati u društvu!

Spoj sviranja na omiljenom instrumentu, izvođenja omiljene kompozicije i druženja jesu upravo ono što uveseli svako dete uzrasta od najmanje pet godina pa naviše!

Deca najbolje uče kroz istraživanje tako da im sviranje na instrumentima ili pevanje može pomoći da na najkreativnije i najzabavnije načine upoznaju svet muzičkog carstva. Druženje, motorika, kreativnost, stvaranje osećaja za druge, slušanje jesu samo neke od važnih odlika programa dečijih muzičkih bendova.

Sadržaj programa dečijih muzičkih bendova podrazumeva učenje instrumenata poput bubnjeva, akustične ili električne gitare, violine, violončela, klavira, ksilofona i pevanja.
Instrumenti se upoznaju kroz kreativne priče, boje, igre i vežbe koje su deci zanimljive, dok se isto tako posebna pažnja posvećuje slušanju kako odabranog instrumenta tako i drugih koji učestvuju u zajedničkom muzičkom izvođenju. Bilo da je reč o pesmi iz omiljenog crtanog filma ili pop, rok, džez, zabavnoj ili klasičnoj muzici, vodi se briga o tome da je svaki aranžman prilagođen potrebama deteta kao i različitim uzrastima i dečijem napretku kroz nivoe. Programi se realizuju dva puta nedeljno, ali u slučaju da dete više voli da uči samostalno onda se nastava realizuje individualno jednom ili dva puta nedeljno.

Kako deca vole da nastupaju ujedno su im omogućeni nastupi na različitim manifestacijama kao i koncerti u toku godine. 

Ovaj program Vam preporučujemo od srca!