Background Image

o nama

Screenshot

O KAMERTONU

Kamerton studio za muzičke umetnosti je muzičko-pedagoška ustanova osnovana po uzoru na austrijsku Muzičku akademiju i koncept multi-instrumentalnog muzičkog obrazovanja. Naša misija je da na kreativan i zanimljiv način približimo svet muzike deci svih uzrasta i pokažemo da učenje muzike može istovremeno biti zabavno, zdravo i korisno.

Pedagoški rad Kamertona zasnovan je na metodi učenja muzike putem boja, brojeva i pokreta kojom se razvoj muzičke inteligencije dovodi u direktnu vezu sa razvojem vizuelno-prostorne i logičko-matematičke inteligencije i aktiviraju se brojni fizički i mentalni procesi. Pohađajući časove koji su osmišljeni kao zanimljive muzičke igre i kvizovi deca uče da slušaju, sviraju i pevaju raznovrsne numere iz popularne, rok, džez, filmske i klasične muzike.

Muzika ima snažan uticaj na razvoj ličnosti i emocionalno sazrevanje deteta. U Kamertonu svakodnevno nastojimo da se svako dete oseća posebno i da kroz muzičko iskustvo osnaži svoju ličnost, izgradi sistem vrednosti i pozitivan odnos prema muzici i životu. Najdragoceniji trenuci su oni u kojima se trud nagradi nastupom na Kamertonovom koncertu ili prilikom da naša muzička zvezda snimi svoj CD!

U želji da stvori muzički dom u kom bi svako dete bilo bezbrižno i zadovoljno, Marina Lazić je 2017. godine osnovala Kamerton studio za muzičke umetnosti koji je tada brojao petoro srećnih polaznika, a danas je to jedna velika muzička porodica koja sa ponosom brine o preko stotinu svojih članova.

Postani deo naše muzičke porodice!

POGLEDAJ PROGRAM
Screenshot


OSNIVAČ - MARINA LAZIĆ

Marina se muzikom bavi 27 godina.
Završila je osnovne i master studije na Fakultetu za muzičke umetnosti, vrhunski je instrumentalista, vokalni izvođač i priznati profesor sa dugogodišnjim iskustvom.

Nastupala je i učestvovala na preko 900 koncerata, takmičenja i festivala. Deset godina je nastupala u pozorištu i ostvarila se u nekoliko glavnih uloga. Rado je viđen gost i izvođač u muzičkim TV emisijama. Osvojila je mnogobrojna priznanja iz oblasti muzičke delatnosti. Godinama sarađuje sa renomiranim imenima iz oblasti muzike a među njima su Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Petar Grašo, Marija Šerifović i mnogi drugi.

Autorka je dečije muzike, kreator programa Starter Piano, Starter Vocal, Starter Drums, “Kamerton” muzičkog zabavišta i osnivač najmlađeg muzičkog benda na našim prostorima.

Na zabavan i kreativan način decu upoznaje sa muzikom, muzičkim igrama i različitim muzičkim instrumentima, a kako i sama svira više instrumenata, kao što su klavir, violina, truba, harmonika, kahon, zurle i drugi, osmislila je specijalnu metodu muzičke pedagogije za decu i program multi-instrumentalnog muzičkog obrazovanja koji realizuje u Kamerton studiju za muzičke umetnosti čiji je i osnivač!

UPIŠI SE!