Background Image

SARADNJA

želite da sarađujete sa nama?

Naša misija muzičke edukacije dece u kojoj su učenje i zabava izbalansirani dobila je snažnu podršku kroz saradnju sa brojnim vaspitno-obrazovnim i kulturnim institucijama.

Kamerton studio za muzičke umetnosti sa zadovoljstvom neguje svakodnevnu saradnju sa Stvaralačko-razvojnim kutkom,  Produženim boravkom “Zvezdarac”, Predškolskom ustanovom “Dečije carstvo” i Sportskim vrtićem “Bibi” u okviru kojih se odvija nastava muzike. U pogledu realizacije nastave, Kamerton je rado sarađivao i sa Pozorištem “Puž”.

Nastupi i koncerti Kamerton studija za muzičke umetnosti organizovani su u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom Beograd, Centrom za kulturu i obrazovanje Rakovica i Pozorištem “Pinokio” zahvaljujući kojima smo organizovali muzičke događaje vredne pamćenja.

Svoja vrata srdačno su nam otvorili TV “Kazbuka”, emisija “Zujalica” na RTS2, TVK1, kao i magazin “Moodiranje” i time nam pružili mogućnost da svoju delatnost, ideologiju i misiju podelimo sa širim auditorijumom.

Mladi Kamertonovi muzičari nastupali su i na otvorenoj sceni Ade Ciganlije, u brojnim tržnim centrima među kojima su, između ostalih, Delta City i Beo Shopping Center, zatim u igraonicama ”Klupko” i “Sovica”, a imali su priliku i na sceni “Vlada Divljan” zapevaju sa Željkom Joksimovićem na probi koja je održana pred njegov koncert.

Kamerton studio za muzičke umetnosti ističe zahvalnost svim dosadašnjim saradnicima i raduje se novim saradnjama čiji je cilj kvalitetna edukacija dece!